No Audio/Video with NLZiet and ZiggoGo
#1
Hi there,
I live in The Netherlands and to get TV on a mobile device we can make use of systems like NLZiet and Ziggo Go. I have installed both apps on the head unit (EU-JY-UOB08N4GS-H) but NLZiet brings out a black screen if I start a channel (also no audio) and the Ziggo Go app brings also a black channel (no audio also) with error code 2031.

Of course I put of the brake wire button. With other words, Vimeo and YouTube does work well.

Anyone?
  Reply
#2
(09-27-2020, 04:42 PM)Blikkie Wrote:  Hi there,
I live in The Netherlands and to get TV on a mobile device we can make use of systems like NLZiet and Ziggo Go. I have installed both apps on the head unit (EU-JY-UOB08N4GS-H) but NLZiet brings out a black screen if I start a channel (also no audio) and the Ziggo Go app brings also a black channel (no audio also) with error code 2031.

Of course I put of the brake wire button. With other words, Vimeo and YouTube does work well.

Anyone?

Please do not connect the brake wire. and then go to this access: setting>Gengernal>brake wire for video in motion (please turn on or off here)
  Reply
#3
(09-29-2020, 07:50 AM)admin Wrote:  
(09-27-2020, 04:42 PM)Blikkie Wrote:  Hi there,
I live in The Netherlands and to get TV on a mobile device we can make use of systems like NLZiet and Ziggo Go. I have installed both apps on the head unit (EU-JY-UOB08N4GS-H) but NLZiet brings out a black screen if I start a channel (also no audio) and the Ziggo Go app brings also a black channel (no audio also) with error code 2031.

Of course I put of the brake wire button. With other words, Vimeo and YouTube does work well.

Anyone?

Please do not connect the brake wire. and then go to this access: setting>Gengernal>brake wire for video in motion (please turn on or off here)

Hi,
thx for the answer. That doesn't help...
Still no video.

Youtube - yes
Vimeo - Yes
NLZiet - No
ZiggoGo - No
  Reply
#4
(10-04-2020, 06:18 AM)Blikkie Wrote:  
(09-29-2020, 07:50 AM)admin Wrote:  
(09-27-2020, 04:42 PM)Blikkie Wrote:  Hi there,
I live in The Netherlands and to get TV on a mobile device we can make use of systems like NLZiet and Ziggo Go. I have installed both apps on the head unit (EU-JY-UOB08N4GS-H) but NLZiet brings out a black screen if I start a channel (also no audio) and the Ziggo Go app brings also a black channel (no audio also) with error code 2031.

Of course I put of the brake wire button. With other words, Vimeo and YouTube does work well.

Anyone?

Please do not connect the brake wire. and then go to this access: setting>Gengernal>brake wire for video in motion (please turn on or off here)

Hi,
thx for the answer. That doesn't help...
Still no video.

Youtube - yes
Vimeo - Yes
NLZiet - No
ZiggoGo - No

Maybe the "NLziet and ziggo not be compatible with head unit.
  Reply