Adidas Superstar Heren
#1
Adidas Superstar Heren
[Image: FY5132_100_P1.jpg]

adidas Originals zet een substantiële uitrol van slangenleer voort terwijl we het Jaar van de Slang op 10 februari naderen. De op Chinees Nieuwjaar geïnspireerde Adidas Superstar Dames zijn de meest snake-est van alle Three Stripes CNY-ontwerpen, waarbij wordt gekozen voor een volledig geschaald bovenwerk in contrast met zwart suède op zowel witte als rode make-up. Deze
nieuwe Adidas Superstar Goedkoop is dus zoiets als de inversie van de laatste, met geschaalde branding op een rode leren basis.

De Adidas Superstar Heren is een schoen die ongetwijfeld het meest logisch is in het rechte zwart en wit. Maar die bestaan al voor altijd, dus we gaan door en gaan ervan uit dat je een paar van die, of misschien de eerste Superstar-schoen, ergens in je rotatie hebt met die no-nonsense combinatie. Een beetje creatiever worden is het nieuwe "Camo Dot"-pakket, dat drie verschillende paren bevat die allemaal een camouflagecanvas dragen samen met een overlay met stippen.

Deze nieuwe samenwerking van atmos en Adidas Superstar Nederland is een van die glow in the dark sneakers die er 's nachts heel anders uitziet dan overdag. Bij gewone bliksem kun je de slangentexturen nauwelijks onderscheiden, maar als de zon valt, zul je een gedetailleerd reptielenpatroon vinden dat wordt benadrukt door de lichtgevende behandeling. Dit is ook niet de eerste keer dat deze twee entiteiten dit pad bewandelen, vorig jaar werden we getrakteerd op een nieuwe incarnatie van het adidas 'Glow Snake'-thema.
  Reply