Køb Adidas Busenitz
#1
Ja zegen. adidas Skateboarding gaat voor hennep met deze nieuwste editie van de Køb Adidas Busenitz. De moderne klassieke skateschoen heeft een rasta- en stonervriendelijk bovenwerk van lichtbruin hennep en suède, geaccentueerd met zwart en een effen witte zool voor een van de schoonste hennep-geconstrueerde sneakers die we ooit hebben gezien. Is het toeval dat deze rond 4/20 uitkomen? Wij denken van niet.

[Image: hx143.jpg]

We hebben je al talloze keren gewaarschuwd voor de op handen zijnde golf van WK-sneakers die eraan komen. Om die profetie te blijven vervullen, is de Adidas Busenitz Udsalg "Copa Mundial" die hier te zien is (dat is "World Cup" voor het geval je geen vertaler bij de hand hebt). De sneaker is met deze release min of meer rond, aangezien hij in de eerste plaats gebaseerd is op de voetbalschoenklassieker adidas Samba.

Onder adidas Skateboarding's 'Big Three' van Mark Gonzales, Lucas Puig en Dennis Busenitz, is Gode Priser på Adidas Busenitz de enige die vandaag drie verschillende signature modellen in de winkels heeft. Samen met zijn meer traditioneel gebouwde cupsole-vlaggenschip en de Vulc-versie, biedt de adidas Skate Busenitz ADV ook een klassieke gevulkaniseerde zool voor liefhebbers van boardfeel, maar met de extra voordelen van een superslanke gelaste constructie.

De Kæmpe udvalg af Adidas in Samba-stijl is terug voor de zomer in deze gedempte combinatie (een die bewijst dat het model niet tevreden is om op de lauweren te rusten van zijn grootste hit, de heldere "Bluesenitz"). Er is echter een addertje onder het gras, want de tooling hier is niet degene die je gewend bent van het adidas Skateboarding-model. Op de onderkant van de sneaker is een gevulkaniseerde look terug te vinden, een look die het ontwerp van zijn voetbalerfgoed nog verder ontdoet in het belang van skaten.

Na onlangs te zijn omgebouwd naar een Boost-zool voor chill-doeleinden, is de Adidas Busenitz Kvinder/Mænd terug naar de basis voor de essentiële constructie aan boord in een tweekleurige suède colorway. Deze keer is de modern-klassieke skateschoen uitgevoerd in rijk kastanjebruin suède met witte leren accenten en een witte rubberen buitenzool.

http://www.skoways.com
  Reply